BLACK ZARA SHOES

25. heinäkuuta 2012

Nyt ne sain! Jokapaikan upeat kengät! Tälläisiä mustia, klassisia kenkiä oon etsinykkin jo koko kesän. Zarassa samankaltaisia kenkiä on ollut, mutta korkoa on ollu sen verran että ei niillä kokopäivää jaksa kiputella! Tälläinen mid heel on just hyvä! Aina kun saan uudet kengät niin pidän niitä jalassa koko ajan! Kokkaan, siivoon ja dataan nyt siis nämä ihanat kengät jalassa! Oon ehkä vähä pöhkö mut se on kivaa :)

No mitäs pidätte mun kenkuleista?

12 kommenttia

 1. ihanat kengät!itse vain en osaa kävellä tuollaisilla koroilla,mutta tässä on opettelu menossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla on kyllä tosi helppo kävellä! :)

   Poista
 2. Liian matalat mun makuun, mutta hyvin sopiin sun jalkaan hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan pysty kävelemään sellasilla 12cm koroilla koko päivää :( Hyvä että jotkut jaksaa. Mun varpaat kiittää!

   Poista
 3. erehdyin ostamaan ne zarassa oleet super korkeet mustat piikkikorko avokkaat, uskomattoman ihanat, mutta korko on vaan liian korkea (13?), hyvä että seisoa jaksaa kun platoa on se alle puol senttiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kattelin ite kans sellasia. Onhan ne kivat koristeet, mutta just tollee ilman platformii iha turha mun kuvitellakkaan niillä kävellä :D

   Poista
 4. Ihanat! Harmittaa kun itselle ei käy remmikengät, koska olen niin lyhyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mäki lyhyt! Mutta käytän remmikenkiä silti! Aivan sama katkaseeko ne jalan linjan tai jotain :)

   Poista
 5. Mutta sä oot myös hoikka niin ehkä toi remmi ei tee susta ja sun jaloista "tanttamaisia" :)
  Ääh no en tiedä, kai se on vaan mun oman pään sisäistä ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii empä ookkaan ajatellu. Mutta ei kengät voi mun mielestä olla sopimattomia joillekkin ihmisille. Toki malli voi olla liian leveä/kapea ja silloin ei kenkä imartele ehkä jalkaa. Mutta älä säkään tuomitse remmikenkiä suoraan :) Pitää vaan löytää ne oikeanlaiset omalle jalalle!

   Poista
 6. Hei jee! Just tyylikkäät ja klassiset kengät :) ja sopii varmaa melki kaikkien kaa. Mäki datailin mun tappokenkien kaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki! ;) Hyvä etten menny nukkkuu noiden kaa! :D

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.