BLUE EYES

23. syyskuuta 2012


Ostin viime viikolla kaksi ihanan sinistä tuotetta. Niinkun olen varmaan maininnukkin; jo jonkin aikaa oon haaveillut värikkäästä eyelineristä ja jes nyt sellaisen ostin! Miten ihanan pirteeltä ja hauskalta silmät näyttääkin tän sinisen värin kanssa :) Ostin samalla Kicksistä tuollasen Viva La Diva merkkisen sähkönsinisen ripsarin. Jos haluu hiukan minimisoida tätä sinisyyttä silmissä niin käyttää pelkkää ripsaria. Mitäs tykkäätte?

I have been dreaming about this kind of colorful eyeliner for some time now. Finally, last week I went to buy this blue one :) Eyes looks so nicely bright and funny with this blue color.


20 kommenttia

 1. Oi vitsi, näyttää mun mielestä just kivalta! Mullaki on sinistä ripsiväriä, mutta sinistä eyelineriä en oo vielä uskaltanu hankkia vaikka joskus oon miettiny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyl ostaa ei maksa ees paljon ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se oli kympin :) hyvä hinta laatusuhde.

   Poista
 3. oi! toihan on ihana! oot kaunis ♥

  VastaaPoista
 4. Aika kirkas sininen, mutta sopii sulle!
  Itse oon tässä muutaman kerran testaillut hieman tummemman sinistä luomiväriä rajauksena yläluomessa. Kivaa vaihtelua ainaiselle mustalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirkasta sinistä mä hainkin. Musta on kivaa että se näkyy oikeen kauas :D

   Poista
 5. Sanotaanko, että ennen tätä postautta luulin, että sininen rajaus/ripsari näyttää lähes poikkeuksetta mauttomalta. Olin väärässä. Tuo näyttää oikeasti ihan sairaan siistiltä.

  http://alice-on-ice.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä leimata ja tuomita mitään kauneusjuttuja minkä on joskus nähny näyttävän hirveeltä :)

   Poista
 6. Ootko koskaan hakenu suomen huippumalli haussa ohjelmaan? :DD Tää saattaa kuulostaa tosi hölmöltä mut oot niin kaunis, mallinmitoissa ja sun kasvonpiirteet ois siihen vaan niin sopivat, oot pohjoismainen kaunotar, oisit varmasti myyvä malli ja aaaaahhh ne niin tykkäis susta! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo ainut joka tosta mulle sanoo :) Kiitos paljon! Oon siihen hommaan kuitenkin aiiiiiiivan liian lyhyt eli en ole läheskään mallin mitoissa. Ja löytyy niin paljon niitä tyttöjä jotka sitten on ja on miljoona kertaa mua kauniimpia :D

   Poista
  2. Varmasti tulis duunia ainakin kuvauksien saralla ♥ :-)

   Poista
 7. Oikeesti varmaa viikko sitten oli tollainen kesä sää ja nyt sataa niit fucking rakeita!! ja on pimeetä, märkää ja yhyy... :(

  VastaaPoista
 8. Kivalta näyttää! :)

  Tässä blogissa on ihanan onnistunut kuvitus! :)

  VastaaPoista
 9. tohon mitä sä sanoit "löytyy niin paljon niitä tyttöjä jotka sitten on" niin en sanois nyt ihan niin, esimerkiksi se Nelli-Kaneli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mut se on pitkä eli silläki ois ollu oikein loistavat mahdollisuudet malliks. Päihittää mut satanolla pelkällä pituudella :)

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.