BYE BYE SUMMER, I'LL ALWAYS LOVE YOU

6. syyskuuta 2012

Kai se on munkin pakko myöntää: kesä on nyt ohi. Vaikka kuinka sitä vastaan pyristelis niin ei siltä voi välttyä. Kohta tulee hirveä talvi, jossa en vieläkään nää mitään hyvää (paitsi mandariinit). Sitten hukutaan toppatakkiin ja toppahousuihin, HYI! Ei nähdä aurinkoa, eikä ulkona käydä kun vaan pakon edestä. Voi voi... Näiden piristävien sanojen saattelemana, tässä fiilistelykuvia mun kesästä:

I have to admit that summer is over now. I'm gonna miss everything about it :( Here's my summer in photos:
19 kommenttia

 1. ton toka-alimman rivin naurukuva on IHANA! voiii

  VastaaPoista
 2. Ikävöin kunnon kesää ympäri vuoden :-D ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ikävöin kesää jo heti ekan koulupäivänän aamuna tänä syksynä :DDD haluan takaisiinnn!!! :DDD kivoi kuvii ja oot kaunis kun naurat ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama :( Kesä ei ees kerenny tulla kun se menikin, pyyyh.

   Kiitos paljon :D

   Poista
 4. just katoin että VAU sä naurat! sun luonteesta jää melko huono kuva tän blogin perusteella, koska sulla ei ole yhtään kuvaa jossa edes hymyilisit! tuon kuvan nähdessäni tuli ensimmäisen kerran olo, että ehkä et olekaan sitä miltä näytät, hapan, koppava, tyly, mutta kaunis. oon aina ajatellut että tiedät olevasi kuin malli ja ajattelet olevasi muita parempi. enkä sano tätä pahalla, ihan tosi. miksi seuraisin blogiasi jos en siitä pitäisi, MUTTA yritän vain sanoa että kannattaisi laittaa myös rennompia kuvia tänne, eikä aina vaan malliposetuksia, vaikka ne upeita onkin, siitä ei pääse mihinkään! eli siis, tajuttoman ihana tuo naurukuva, tulin hyvälle tuulelle!:)lisää näitä!!
  kaikkea hyvää sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän tasan mitä tarkotat enkä tietenkään ota itteeni :) Ja tosiaan mun ajatusmaailma ei oo mitään sinnepäinkään että pitäisin itteeni parempana kun muut tai saati sitten että luulisin olevani kuin malli. Päinvastoin. En pidä itseäni lainkaan mallina vaan tavallisena pienenä ihmistaapertajana :) (niinkuin ne mallit sitten muka olisivat jotai yli-ihmisiä?) eniveis kiitos kommentista! kiva tietää että mun komiat irvistyshymyily kuvat näinkin lämpimiä ajatuksia herättää! :)

   Poista
  2. ^-- joo voin kertoo, että Jasmin ei todellakaa luule olevansa muita parempi ihminen tai oo ylimielinen ja tyly. Blogi on vain pintaraapaisu josta ei selviä kyllä ku 1/100 millainen Jasmin on:D

   Poista
  3. tietenkään blogi ei anna oikeaa kuvaa varmaan kenestäkään, mutta ajattelin, että parempaan kuvaan voi pyrkiä :) toki saat pitää blogisi juuri sellaisena kuin haluat, ja seuraan sitä jokatapauksessa, mutta sanoin vaan mielipiteeni :) mallit on yleensä tietoisia kauneudestaan ja se monesti nousee päähän ja tekee heistä itsekkäitä, sitä meinasin.

   btw, tuo nauru kuva vaan saa joka kerta hymyn huulille, niin aito ja säihkyvä :)

   Poista
  4. Se on hienoo että sanoitkin mielipiteesi ja arvostan sitä! :) Varsinkin kun osasit kertoa sen asiallisesti, kiitos! Ja voisin kyllä tästä inspiroituneena jossain vaiheessa kuvaillakkin riemukkaita naurukuvia :D

   Poista
  5. oii, niitä odotellessa! :)

   Poista
 5. sä oot tosi kaunis! Ja mä juuri aattelin, että oi miten hyväntuulinen tuo naurukuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos! :) oli meillä hauskaakin kun sais kasan kukkia naamalle :D

   Poista
 6. Jestas, oot ihanan näkönen ku naurat!!

  VastaaPoista
 7. Voi ei!! En ollu ees tajunnu että nyt on jo oikeesti syksy, ennen kun luin tän :( joka vuosi on sellanen fiilis ettei kesällä tullu tehtyä tarpeeks kesäjuttuja, nyyhkis! Pystyispä syksystä nauttiin yhtä paljo kun kesästä!

  VastaaPoista
 8. Huomasin noista kuvista, et näin ekan jossa naurat :) Mun mielestä ihminen on kaunis kun nauraa ja hymyilee! Ihania, upeita kesäkuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih. Ja tottahan tuo on! Nauru on ihanaa :)

   Poista
 9. ooi, järkyttävän ihania kuvia <3

  littleblackbutterfliesbyveera.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. ihana toi naurukuva :--D

  VastaaPoista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.