LUOMIVÄRI PILKUT

11. syyskuuta 2012

Mä oon yleensä melko tylsä meikkaaja. Vaikka tykkäänkin kokeilla aina välillä jotain uusia meikkejä en silti aamuisin jaksa valella mitään hienoja luomiväri taideteoksia kasvoilleni. Tajusin taas vähän aika sitten omistavani meikkipaletin jonka ostin melko kauan aikaa sitten. Koska olen tässä lähiaikoina ihastunut värillisiin eyelinereihin (vaikka en yhtäkään sellaista vielä omista) niin päätin tästä inspiroituneena ottaa kaikista kirkkainta väriä paletista ja laittaa luomelle.

Vetäisin muutaman kerran keskeltä luomea viivan ylöspäin. Sehän näyttikin tosi kivalta! Yksinkertainen ja simppeli mut kuitenkin hiukan räväkkä. Ja miten helppoa töllänen väriläiskä on tökätä luomen keskelle. Eikä mun mielestä sen viivan tarvii olla kovinkaan täydellisen tasainen. Riittää että se osuu keskelle luomea :)

Mua muutenki viehättää erikoisissa meikeissä sellainen pieni omituisuuden häivähdys mitä tässäkin hiukan on. Muotinäytös meikit on myös aina niin kovin mielenkiintoisia vaikka ne ei välttämättä ihan aina arkena toimisikaan. Mutta inspiraatiotahan niistä saa! :)


Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.