MUOVIKORU JA TARINA SEN TAKANA

18. lokakuuta 2012


Moni varmaan muistaakin mun jokin aika sitten ostamani rautaiset korut. No nyt on sitten uutta materiaalia taas pelissä, meinaan muovi! Jälleen kerran näidenkin korujen lähtökohtana toimii mielenkiintoinen tarina sekä ihana Ivania Carpio :)

Lyhyesti siis Nelly.com oli myynyt Ivanian suunnittelemien korujen kopioita. Nelly.com ei varsinaisesti suunnittele koruja itse, vaan ostavat ne valmistajalta Kiinasta. He eivät tienneet että korun design oli varastettu. Myöhemmin kuitenkin korut (kaulakoru ja rannekoru) nimettiin Ivanian suunnittelemiksi sekä hän saa kaiken voiton itselleen, mikä koruista tulee. Nelly myöskin lahjoitti ikään kuin anteeksi pyyntönä puoli varastollista näitä koruja ihmisille ja minä onnellinen sain myös omani! How amazing  ;) Korujen koko tarinan voit lukea täältä.

id

Plastic jewelry and stolen design. Read the story about these gorgeous necklace and bracelet designed by Ivania Carpio  from her blog here.

11 kommenttia

 1. Aika vitun paha moka Nellyltä, mut sun onni kun sait namui ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Mut henosti ne korjas sen ja otti tän asian nii vakavasti.

   Niimpä! :D

   Poista
 2. Oi hienoja koruja! :o ihan niinku jostai rautakaupasta ois ostettu :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Katoinkin noita pikkusaranoita (mitälie) rautakaupasta, että noista olis kiva kehitellä jotain. Sitten saapuikin nämä korut mulle kuin tilauksesta :D

   Poista
 3. Vähän hullu tuo tarina! Jännä kuulla :D

  VastaaPoista
 4. olet ihan älyttömän kaunis! Oletko malli? Joss ei, sun pitäis olla!!:)
  juliatuulikki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että kiitos hurjan paljon! :) Enkä ole malli. Oon siihen hommaan aivan liian lyhyt :D

   Poista
 5. Rakastan tätä blogia, aivan yli-ihanii kuvii<33 millä kameralla kuvaat, ja millä muokkailet? :)
  Sulla on maailman ihanimmat hiukset, haluan saman väriset, millä värillä värjäsit ne? Ja millaset sulla oli ennen sitä? Koska mä oon aatellu ton väristä, mutta mulla on luonnostaan tota vähän vaaleemmat, enkä tiiä miten saisin tollaset punertavat, eikä mitään kunnon oranssia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ihana kommentti, kiitos kiitos paljon <3
   Mulla on tuo Nikon d5000 ja pääosin photoshop elementsillä muokkailen.

   Hiusväri on kupari. Värjään millon milläki mutta lähiaikoina oon suosinu lorealin mousseea sitä kuparin väristä, en muista tarkkaa nimeä :/ Kuparissa on vaan se paha, että haalenee tosi helposti eikä aina näytä niin kirkkaalta kun mitä ite esim haluaisin :)

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.