ROOSA B. DIY | filmikoru

29. lokakuuta 2012

Esittelenpä teille erään ihastuttavan pienyrityksen nimeltä Roosa B. Minun rakas ihana suklaasyöppö ystäväni sekä pitkäaikainen kämppikseni päätti perustaa oman käsityöyrityksen, jossa Roosa antaa vanhoille materiaaleille uuden elämän. Ajatus yritykseen lähti Coca-Cola -korvakoruista, jotka vilahtivat kesällä muutamassakin asussa.

Noh viime viikolla Roosa tekaisi aivan ihastuttavan korun, joka mun oli tietenkin saatava omakseni! Tässä siis muutama kuva tästä kaunokaisesta sekä samassa pieni sneak peek mun asusta, josta parempia kuvia myöhemmin.


Tässä pientä tarinaa tästä filmikorusta Roosan kertomana :)
Hyökkäsin taas Hesas ollessani tavalliselle kirppiskierrokselle. Siellä sitten pörräilin etsimässä kaikkee jännää ja sattumalta naaman kohdalle osui vhs-nauhaa. Siitä sitten halvalla otin rullan ja mietin mitä voisin tehdä. Menin kotiin ja innoissani aloin heti neulomaan. Neuloin monta eri versiota ja ideoita oli paljon. No erilaisten kokeilujen, pähkäilyjen ja sattumien tuloksena syntyi koulupäivän aikana filmiranneke. Jasmin sitten heti varasi itselleen omansa ja meitsi joutu kutomaan toisen vielä itselleen ;)

Nyt Roosalla on jo oma nettikauppa, jossa tätäkin korua saa ostaa omakseen 10eurolla :) Sinne pääset täältä. Roosan blogiin pääset myös tästä. Niin ja käykäähän myös tykkäämässä Roosa B. sivustosta myös facebookissa :)

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.