DIY | Chain shoes

23. joulukuuta 2012

Hellurei kaikki ihanat! Olen saapunut tänne pohjoiseen Kuopion mökille ihastelemaan kauniita valkoisia puita ulkona. Upeutta! Mutta ei tää kyllä muuta sitä faktaa, että vihaan talvea. Jos ton pakkasen sais pois, niin kaikki vois sitten olla ihan hyvin :) No mutta siis.. saanen esitellä mun uudet DIY kengät :)

id

Yleensä en osta kirppareilta kenkiä. Jotenkin en vaan koskaan löydä mitään kauheen potentiaalisia kenkiä. Noh, syksyllä mua lykästi ja bongasin Valtterilta tälläiset Vagabondin nilkkurit. Vaikka rakastankin tuon kengän leikkausta edessä, silti halusin tehdä vielä jotain tälle perinteiselle mallille.

Korjautin ensin kuluneet korot ja sitten kipittelin taas kerran rautakauppaan ja ostin kultaista panssariketjua. Liimailin sitten muutaman kappaleen kenkiin ja valmis! Pienellä vaivalla saa kyllä kenkiinkin paljon eloa :)

10 kommenttia

 1. Ihanat nuo ketjut! Tosi hyvä idea (: !!

  VastaaPoista
 2. Hirmu ihana idea!!! Mua ärsyttää, ku mulla on paljon ideoita kaikkiin DIY juttuihin, mutta en ehi toteuttaa niitä ikinä, en edes lomalla... Mikä mua vaivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mulla on sama juttu. On aina nii hankala saada aikaseks mitään, varsinkaan ku tekee valmiiks jo 10h päivässä käsillään ompelutöitä nii ei enään koulun jälkeen innosta :(

   Poista
 3. Sulta on varmasti kysytty tätä miljoona kertaa, mutta viitsisitkö vielä kerran vastata:)? Mikä susta valmistuu, kun opintosi loppuvat?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä oikeestaan oo kysytty kauheen monta kertaa :D Muttta valmistun siis vaatetusartesaaniksi :)

   Poista
 4. Ei voi sanoa muuta kuin että VAU! Mun on itsenkin pitänyt tuunata yhdet kengät.
  Pinterestistä bongasin kuvan, jossa kengän kärkeen oli pistetty jollakin mustalla maalilla väriä. Osaisiks yhtään sanoa tai tiedätkö, et mitä maalia/väriä sen pitäis olla, jotta mokkakankaisessa kengässä se myös pysyisi?
  Kiitos jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kaima! :)
   Mä en valitettavasti osaa yhtään sanoa että millanen maali pitäis olla. Varmaan joku perus kangasmaali/spray pysyy.

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.