LOVING LIVBOX + ARVONTA

18. tammikuuta 2013

Ihastuttavaa perjantaita kaikille! Ja mikä vielä ihanemman tästä perjantaista tekee sen, että mulla on teille aivan mahtava arvonta luvassa! Olen siis mukana LivBoxin ja Indiedaysin kampanjassa, jossa saan ilon ja kunnian esitellä teille tammikuun LivBoxin.LivBox ilmestyy kerran kuukaudessa ja aina yllättää saajansa. Paketin sisältöä ei siis tiedä etukäteen, mutta voin sanoa että tuotteita saa aina odottaa innolla! Itse olen saanut jo kaksi LivBoxia omistukseeni ja molemmat paketit ovat yllättäneet mut positiivisesti. Sisältö on mielestäni laadukas ja mielenkiintoinen. On  hauska saada uusia tuotteita kokeiltavaksi, josta en ole välttämättä koskaan kuullutkaan.


Tammikuun paketti sisälsi Isadora kynsilakan (itse sain tumman violetin värisen), Louis Widmer silmänympärysvoiteen, Moroccanoil hoitoöljyn hiuksia elävöittämään (eli kiilloittamaan yms), Dermalogican seerumin ihoa hoitamaan sekä Kate Mossin nimikko huulipuna Rimmeliltä. Paketin sisältöjä voi käydä aina kurkkimassa LivBoxin sivuilta täältä näin.

Ja koska itse olen kuitenkin aikalailla vain peruskosmetiikan käyttäjä niin ihastuin oitis tuohon hurmaavaan huulipunaan. Voikohan huulipunia koskaan olla liikaa? Ei, koska tämän väristä en vielä omista :) Kesäksi aion vielä ostaa kunnon filmitähtipunaisen huulipunan. PUS!


MUTTA NYT ARVONTAAN! Eli jos haluatte tämän samaisen paketin omaksenne niin tehkää seuraavasti:

1. Jättäkää kommentti, jossa kerrotte mulle oman lemppari huulipunanne tai jonkin sävyn jota kenties himoitset?
2. Laita myös sähköposti mukaan, jotta saan voittajaan sitten yhteyttä

Arvonta päättyy 23.1 keskiviikkona :) Good luck!

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.