MY NEW BAG

8. tammikuuta 2013


Bag - Zara | Gloves - Lindex

Löysin itselleni uuden laukun. En oo koskaan ollu mikään kauheen laukkufriikki... kengät on ehkä enemmänkin se mun heikkous. Olenkin tässä jo hetken aikaa jumittautunut siihen yhteen laukkuun (josta en edes pidä), jota tuli käytettyä sitten joka päivä ja matkustaessa. Ajattelin ansaitsevani siis tällä kertaa tämän alesta bongatun laukun!

17 kommenttia

 1. mä odottelen sitä päivää, et saan laukun josta oikeesti tykkään :c oon aika nirso niiden suhteen, sitä kumminkin käyttää päivittäin. mulla on kauheesti semmosia värikkäitä hippilaukkuja, muutamia reppuja ja sit kaikkea sekalaisia. mut ei yhtään mustaa nahkalaukkua, koska en haluu mitään normia, vaan siinä pitää olla joku twisti :-D kaiken lisäks unelmieni laukussa on ehdottomasti oltava olkahihna. ehkä mä bongaan vielä jonkun uniikin yksilön jostakin!

  http://www.waitfashion.com/wp-content/uploads/2011/03/melroseplace2-479x405.jpg

  toi olis niin jee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ei 'josta oikeesti tykkään' vaan 'jota hittovie rakastan' :-D

   Poista
  2. Joo mulla oli kans ihan sama tilanne! Multa puuttu se sellanen musta everyday laukku, joka kävisi sitten melkeen kaiken kanssa. Ite hakisin siltä sellasta klassista mallia, mitä kuitenkin rakastaisin. Noh en ole ainakaan vielä löytänyt sellaista mistään, joten päätin alkaa itse tekemään (mikä on nyt jäänyt vähä vaiheeseen).

   Siitä sitten vaan mustia vöitä ostamaan ja laukkuja tuunaamaan ;)

   Poista
  3. jep, ois kyl hienoa itse tehdä ^^ - enu

   Poista
 2. Ihanaihanaihana laukku!!!! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku, värikin on tosi tyylikäs :-) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Mulla tulee heti sellanen ihana classy fiilis kun otan ton laukun käsivarrelle :)

   Poista
 4. oi vitsi oon kans ihastellut tota, niin ihana!!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Eikös ;) Zaran laukut on kyllä upeutta!

   Poista
 6. Tykkään ton laukun väristä, kun se on viininpunainen mut sit jotenki ei sellanen "himo muoti viininpunanen" :-D ööööh ajaton viininpunainen, en osaa selittää mutta tota on kiva käyttää sitten kun viininpunainen ei ole niin hothothot ku on nyt :-D olipas vaikea kommentti heh :--)jokatapauksessa, ehkä sä ymmärrät mitä tarkotan

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä ymmärrän :) Mulla on kans joku suuri rakkaus juuri tän mun laukun väriin, mutta en oo varma miksi. Ehkä osittain koska se on hieman tumma ja hillitty väri, eikä liian punaiseen päin vivahtava. Niinkun just se trendikäs viininpunainen tuppaa aina olemaan. Omistankin yhden sellasen viininpunaisen hameen, joka osottautui tosi kyllästyttäväksi väriksi ajan myötä. Enkä enään oikeen käytä sitä hametta :(

   Poista
 7. Miten pukeudut yleensä kouluun? Pukeudutko ihan samalla tavalla kun blogin kuvissakin, vai haluutko olla rennommissa vaatteissa? Missä oot koulussa? En tiiä ootko joskus maininnut, mut itellä on menny ohi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kyllähän mä käytän blogissa ilmenneitä asuja ja vaatteita koulussa yhtenään. Mutta esim nyt talvella tulee kyllä paljonkin niitä päiviä kun väsyttää ylitsepääsemättömän paljon ja silloin päälle eksyy mitä ensimmäisenä käteen tarttuu :) Kesäsin kuitenkin jaksan aina paljon paremmin keskittyä arjen asukokonaisuuksiin :)

   Käyn koulussa Hämeenlinnassa ja opiskelen vaatetusartesaaniksi. Kyllä mä sen joskus oon maininnut, mutta en hirveesti tykkää mainostellakkaan :)

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.