DIY | puuhkahame

22. helmikuuta 2013

Heii ihanat! Pitkästä aikaan DIY juttuja olis luvassa. Oon meinaan mukana Indiedaysin ihanassa DIY -kampanjassa 15 muun Indiedays- ja Indiedays Inspiration -bloggaajan kanssa. Ideanahan on siis esitellä teille omat tuunaukset ohjeiden kera. Itse tällä kertaa tekaisin söpösen puuhkahameen! :)

Kaikki DIY toteutukset kannattaa käydä kurkkaamassa kätevästi Indiedaysin brändisivulla, klick klick! Sinne kun käy kertomassa oman DIY juttunsa, niin voi voittaa itselleen Anna Suin suunnitteleman laukun :)

Elikkä siis, tähän hommaan tarvitset hameen, lankaa, puuhkanauhaa sekä neulan tai ompelukoneen. Puuhkaa kannattaa olla noin 15m, riippuen tietenkin hameen pituudesta ja siitä kuinka pöyheäksi hameen haluaa :)

Ensin leikkaa puuhkasta tuollaista monta pätkää, jotka ylettyvät ympäri, jättäen vetoketjulle tilaa. 

Ompele puuhkapätkät kiinni hameeseen, joko käsin tai ompelukoneella. Itse suosin ensimmäisen kerroksen (ja pienen turhautumisen) jälkeen ompelukonetta ja ompelin puuhkanauhan päältä pienellä tikkauksella noin kuudesta eri kohdasta (per kerros).

Kun vetoketju on ohitettu ja pätkät kiinnitetty, niin puuhkaa voidaan pyörittää loppumatka hameen ympärille helmaan asti ja ommella kiinni. Eikä tarvii olla (onneks) niin tarkka ton ompelun kanssa, kun virheet hukkuu kauniisti tonne karvan peittoon, hih :) Soveltaminen on suotavaa!

JEEJEE Valmis! Kesää odotellessa sitten vaan :)

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.