I FINALLY FOUND MY LONG LOST LOVE

20. huhtikuuta 2013

Oon tässä purkaillut mun tavaroita muuton jäljiltä ja löytänyt kaikkea aivan ihanaa, mitä en edes muistanut omistavani! Suurinosa näistä löydöistä on mun asusteita, jotka on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle.


Sitten tietenkin mun kolme uutta mussukkaa: upee helmikaulakoru zarasta, kaverini omin pikku kätösin vääntämä sulonen mutterikoru sekä läpinäkyvä pikkulaukku, jonka vihdoin raaskin ostaa omakseni pitkän haaveilun jälkeen :)

3 kommenttia

 1. Ihana laukku :3 Multa löytyy samanlainen ponnari, mitä sulla on tossa ekassa kuvassa!

  www.nymfimaatti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköös ;) hih, se onkin mun ainut ponnari tällähetkellä ku oon hukannu kaikki muut :(

   Poista
 2. oh god these jewellery pieces are absolutely awesome! love the silver and gold pieces a lot <3
  would you like to follow each other?
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  VastaaPoista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.