I WAS MEANT TO BE REDHEAD

31. toukokuuta 2013


Niinkun instassa jo hieman vilautinkin, värjäsin tuossa muutamisen viikkoa sitten hiukset. Sain Olia värjäyskoulusta muutaman paketin "intense red" väriä mukaani. Mietin tovin haluanko luopua mun niin rakkaasta kuparistani, mutta vaihtelu virkistää ja päätin tyrkätä värin lopulta päähäni! 

Ihan kiva lopputuloshan siitä sitten tuli :) ..muutamaksi päiväksi. Parin pesun jälkeen punainen lähti kokonaan pois ja alta paljastui vanha kuparini. Noh ei se muuten haitannut, paitsi että mun juurikasvu jäi sitten tälläiseksi tummemmaksi punaiseksi. Voitte varmaan kuvitella kuinka komealta se sitten näyttää! Aina ei oo helppoo olla redhead .. mut se on sen arvosta ;)

27 kommenttia

 1. ihana väri ja aiiivan upee toi lähinaamakuva noitten lasien kaa! love it

  xx
  http://jaswho.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Siulle käy todella hyvin tuo väri! :) Ihanaisia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. khiitos! :) jos se vaan ois pysyny päässä :D

   Poista
 3. aaa, oot niin kaunis ♥ ja ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
 4. herrajestas! nää kuvat on ihan mielettömän upeita ♥ :)

  VastaaPoista
 5. tosi hyvin sopii toi punainen, upeita kuvia :) jos haluut vielä pitää tuota punasta yllä, niin suosittelen ostamaan punaisen colormaskin. Mulla ollut aina punapäänä ehdoton ykköstuote! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo oon kokeillukki joskus color maskia, mutta siitä tulee tosi epätasanen lopputulos ja en jotenkin tykännyt siitä tuotteesta. Varsinkin kun nyt haluun pitää tän kuparin nyt sittenkin, niin sille on tosi hankalaa löytää sitä oikeeta tuotetta! Mutta kiitos vinkistä ;)

   Poista
  2. kannattaa levittää harjan avulla niin tulee tasainen lopputulos jos nyt vielä punaseen päädyt :) pätee tietenkin ihan missä vaan värissä!

   Poista
  3. joooh pitääpi viel koklaa tota! ;)

   Poista
 6. Mistä noi sun shortsit on? Lueskelin äsken Henkan blogia ja ihasteiin niitä kovasti! Oon pitkään ettiny tuollasia shortseja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kuule ihan vaan kirpparilta ostettu, kädet ruvilla kavennettu ja sormet ja varpaat verillä revitty riekaleiks ;) En itekkään löytänyt täydellisiä farkkushortseja mistään niin pakko oli tehdä ite :D

   Poista
 7. Tosi uppeesti käy noi hiukset sulle, ja mielettömän tunnelmallisia ja kivoja kuvia♥

  VastaaPoista
 8. These pictures are amazing. Who ever took your photos did an amazing job, and I love how you styled the outfit. http://budgetbrunettes.blogspot.ca

  VastaaPoista
 9. Mä niin rakastan sun ulkonäköäs !!!

  VastaaPoista
 10. I absolutely love you with redhair...... and your lips are so beautiful when they are painted red.......

  Your eyes are so pretty and also hypnotic.....

  LOve your legs in the sheer tights....... I'm so partial to that look because I wear it on campus all the time...the cut off shorts and sheer tights...... boy do i get so many looks..... but many just assume I'm a girl...for my hair is as long as yours..... now i'm wondering if i would look anywhere as good as you do with my hair red......?...hmmmmmmm maybe I should find out.

  You are so breathtaking....... please continue to post my dear.....you are a very special inspiration to me

  Jayme, your fashion and ballet loving guy fan from the USA

  VastaaPoista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.