INDIETORI 30.6 - muotikirppis

27. kesäkuuta 2013


Bloggaajien muotikirppis | Herkkutori | Fashion & Design market | DJ:t ja live-esiintyjä | Levykirppis

Nyt kaikki pääkaupunkiseudulla hengailevat kuulolle! Olen meinaan mukana Indietorilla sunnuntaina 30.6 klo. 13-16! Siellä meitsi myy mun kaikki kengät, korut ja vaatteet, johin olen itse jo kyllästynyt tai muuten vaan huomannut ettei niille enään löydy käyttöä. Paikalle saapuu siis minun lisäkseni 34 muuta bloggaajaa sekä 28 suunnittelijaa myymään tuotteitaan :)


Myyjät, myyntiajat ja kaikki lisätieto Idietorista löytyy täältäEli tämän viikon sunnuntaina kaikki suunnatkaa Hietalahden torille! Tässä hiukan sneak peek kuvia mun tuotteista mitä aion myydä pois, tulkaa hakemaan!


Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.