YOU WERE LIKE HOME TO ME

14. heinäkuuta 2013

 
Shirt - Asos | Shorts - 2nd hand + DIY | Shoes - Zara

Kai mä oon jo kerennyt teille tarpeeks hehkuttaa sitä, kuinka paljon mä rakastankaan kesää! Aurinkoo, lämpöö ja jäätelöö. Saa pukeutua miten haluaa ja vaan oleskella ihan huolettomasti :) Aijaij miten ihanaa!

14 kommenttia

 1. Onpas ihanan kesäisiä kuvia ja nätti asu!♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kesällä saa aina niin ihania kuvia <3 :)

   Poista
 2. toi ensimmäinen kuva on mun suosikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, se on ehkäpä noista munkin lemppari!:)

   Poista
 3. saat hehkuttaa vaikka joka päivä, kuinka paljon rakastat kesää! niin mäki ♥
  ja rakastan myös ylikaiken kokovalkoisia asuja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aionkin hehkuttaa <3 <3!! ;)
   Mä myös! oon iha koukussa valkoseen :p

   Poista
 4. Tosi kauniita kuvia! :-)
  Pieni kysymys, millä objektiivilla otat nää sun asukuvat yleensä? Oon nimittäin ite harkinnut ostavani 50mm objektiivin koska kuulin et ne ois parhaita tähän "Muotikuvaamiseen", mutta ois kiva kuulla että mitä sä sit käytät kun sulla nää kuvat tuntuu onnistuvan aina täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Mä kuvailen aina tolla 35mm f1.8! Kun sen ostin en oo tohon toiseen putkeen koskenukkaan :D Ja tosiaan on ihan loistava! Kuvaan melkeen aina just tolla suurimalla aukolla :)

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.