YOU CAN CALL ME QUEEN BEE

14. tammikuuta 2014

id
Dress - Asos | Shirt - Monki | Shoes - Zara

Heipä hei pitkästä aikaa! Nyt sitä ollaan palattu lämpimästä kauniista Espanjasta tänne suomen kammottavaan kaamokseen. Ei kiva. Mutta paljon paljon fiiliksiä mun reissulta ilmestyy tänne blogiin vielä. Niin kaunista oli joka puolella, että olisi tehnyt mieli ottaa asukuvia joka kohdassa. Tämäkin asu on kuvattu jonkinmoisen perunatehtaan edessä! Miettikää? Perunatehdas joka on noin upea. Mieletöntä.

21 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) En tiedä huulupunasta kun sen kaverilta lainasin, mutta pohjavärinä toimii macin kynä. Russia taisi olla se sävy jos oikein muistan. Suosittelen lämpimästä sitä ;)

   Poista
 2. ihania kuvia ! masentavaa kun suomessa ei oo tollasia maisemia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niimpä, meillä vaan näitä kuusipuita joka puolella..

   Poista
 3. Kiva että reissussa oli noin hyviä ilmoja. Huh kun palelee kun nyt vihdoin tuli pakkaset. Hrr. Onneksi minäkin pääsen pian lämpöön. Afrikka, here i come! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli kyllä ihan huikeen lämmintä siellä! Ei tää pakkanen oo yhtään mun mieleen. Jospa sitä vois matkustella koko talven.
   Oi afrikka, upeeta! Hyvää matkaa sulle :)

   Poista
 4. Ompa kivoja kuvia! ;) ja tommoi perus perunatehdas...

  VastaaPoista
 5. oot aivan mielettömän kaunis tossa ekassa kuvassa ! :-)

  VastaaPoista
 6. Miten sun tyyli voi olla sulle niin tärkeä asia? Sun kuvissa näkyy aina vaan uusia vaatteita, harvemmin samoja. Toki vaatteilla voi tuoda omaa identiteettiään esille, mutta tässä maailmassa on niin paljon tärkeämpiäkin asioita kuin sun tyyli. Voisit blogata asioista, joilla on oikeasti väliä, esimerkiksi ihmisoikeuksista, tasa-arvosta tai ilmastonmuutoksesta. All in all, you're just another brick in the wall.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että meidän kaikkien pitäisi viettää kaikki aikamme vain pohtien ihmisoikeuksia ja muita painavia asioita? Jätetään vaan ne intohimot ja asiat joista tykkäämme niin kokonaan pois elämästämme. Mitä hyötyä niistä on kuitenkaan kellekkään?
   Ja sanotko nyt että kaikkien bloggaajien pitäisi siis mielestäsi blogata ihmisoikeuksista tai muista traagisista asioista mitä maailmalla tapahtuu?
   Se mitä mä näytän blogissa on vain 1/50 osa minua ja sitä kuka mä olen. Joten sulla ei ole mielestäni mitään oikeutta tulla sanomaan mulle, että luulen vain maailman pyörivän vaatteideni ympärillä.

   Poista
  2. Monissa tyyliblogeissa bloggaajilla on aina eri vaatteet ja ne kannustavat sitä kautta kulutukseen. Ei kulutus ole kokonaan pahasta, sitä tarvitaan, mutta tarviiko kuluttaa niin paljon? Ja tarviiko kuluttamista ihannoida? Vaatteet voivat toki tuoda sulle hyvää mieltä, mutta onnellisuutta ne ei sulle loppujen lopuksi tuo. Onnellisuus tulee esimerkiksi turvallisuudesta tässä maailmassa, rakkaudesta ja oikeuksista, joita sulla on. Lupaan sulle, että nää asiat ovat paljon tärkeämpiä kuin sun intohimo vaatteisiin.

   Kaikkien bloggaajien ei tarvitse blogata ihmisoikeuksista. Kuulostaa kuitenkin siltä, että sä haluat elää läpät silmillä, etkä edes ajatella asioita, joita maailmassa tapahtuu. Bloggaajilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa ja on mahtavaa, jos bloggaaja hyödyntää tätä mahdollisuutta. Samaa tekevät myös monet julkkikset. Puhuvat hyvän puolesta. Käyttävät näkyvyyttään hyväkseen.

   Poista
  3. Eksyin sun blogiis ja pakko tulla kommentoimaan ku huomasin tän keskustelun ku itelleniki on yhteiskunnalliset asiat tärkeitä. :D

   Siin mieles oon samaa mieltä Anonyymin kanssa, että kaikkien kuuluisi kyl miettii yhteiskunnallisia ongelmii ja olla tietoisia niistä, koska ne koskevat jokaista. Kaikilla on tietty oikeus nauttia elämästä ja tehdä niitä asioita, jotka tekee onnelliseks.. jos ei tekis kivoja asioita ja koko ajan ajattelis kaikkia kamalia juttuja niin tulis hulluksi eikä tääl pystyis elämään. Mut omii valintoi on aina hyvä miettii! Niil voi tehdä ihmeitä.

   Missä päin Espanjaa sä muuten olit? Miten lämmintä tuolla oli? Näyttää ihanalta. :)

   Poista
  4. Kyllä mäkin tietenkin arvostan Anonyymin pointtia ja tajuan mitä tolla ajaa takaa. Mun mielestä toi nyt on vaan vähän kohtuutonta leimata mut ihmiseks joka ei ajattele yhteiskunnallisia asioita vaan siksi koska en päätä niitä täällä pohtia. Ei tarkoita, että en ole niistä tietoinen tai etteivät ne minua kiinnosta. Saati sitten, että mulle tarvitsee tulla sanomaan mikä mut tekee onnelliseksi. Taidan tajuta sen kyllä ihan itsekin, kiitos vaan.

   Poista
  5. En mä sellaista mielestäni väittänyt tai olettanut, että sua ei kiinnostais sellaiset asiat. Olin vain siinä mielessä samaa mieltä Anonyymin kanssa, että yhteiskunnalliset asiat on tärkeitä, mutta en tarkoittanut, että sä et pitäisi niitä tärkeinä, koska enhän mä voi tietää, mitä sä ajattelet. Et vaikka Anonyymillä on hyvä ajatus taustalla niin hänen kommenttinsa ei ollut kuitenkaan millään tavalla kaan rakentava, vaan pikemminkin tuomitseva.

   Poista
  6. Anteeks vielä, että osallistuin keskusteluun. Toivottavasti et nyt mulle suuttunut. Anonyymillä oli pointti, mutta se ei kuitenkaan anna hänelle oikeutta olettaa ennakkoluuloisesti susta jotakin. Sen takia mäkin pidän anonyymin ekaa kommenttia kohtuuttomana. En vain tuonut hyvin mun mielipidettä esille aikaisemmin. Sorry.

   Poista
  7. Tarkoitinkin Kaisa tuolla että anonyymi näyttää olettavan, ettei minua kyseinen asia kiinnosta, et sinä :) Enkä mä tietenkään suuttunut, arvostan että osallistuit keskusteluun!

   Poista
  8. :) huh, hyvä! Ja älä välitä Anonyymeistä! Ne purkaa pahaa oloaan. Onneksi ne ovat pääosin kuitenkin kivoja.

   Poista
 7. YOU AIN'T NO QUEEN BEE

  VastaaPoista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.