GENTLE STRIPE

29. huhtikuuta 2014

Dress - 2nd hand | Shoes - Zara | Belt - Ginatricot

Ehkä mielenkiintoisin löytö kirpparilta pitkästä aikaa on tämä yöpaita - tai no minulle kuitenkin mekko. Kankaan hopeanhohtoinen vivahde sekä hieman liukas ja vahvalta tuntuva materiaali saivat minut ihastumaan tähän.

Aluksi kun tämän mekon hintalappuun kurkkasin pidin sitä hieman liian kalliina kirpparituotteeksi. Sitten kuitenkin muistutin taas itselleni, että onko sillä tosiaan mitään väliä onko se kirpparilta ostettu, vai uutena suoraan kaupasta? Jos nyt aletaan oikein pohtimaan, niin kyllä itse olen ehdottomasti kirpparin kannalla. Mikäli tuote on hyvässä kunnossa, vaikuttaa hyvin tehdyltä ja vahvalta - on se tosiaankin ehdottomasti paljon parempi ostos kuin kaupasta ostettu huonosti tehty rätti! Se vaan pääsee välillä unohtumaan..

Eli ensi kerralla kun kirpparilla mieleen tulee ajatus: onhan tämän hieman liian kallis kirpparituotteeksi. Niin miettikääpä uudelleen: jos tuo tuote olisi kaupassa tuolla hinnalla, ostaisitko sen?

14 kommenttia

 1. Sähän julkaisit nopeesti nää kuvat :D

  VastaaPoista
 2. ite ainakin ajattelen "liian kallis kirpparituotteeksi" silloin kun vastaan tulee jostain ketjuliikkeestä h&m, jc, monki jne ostettu paita niin en todellakaan siitä maksa kymmentä euroa ja viisikin kirpaisee. silloin kyllä mieluummin ostan sen rätin uutena ja maksan siitä viisi euroa enemmän.

  muuten kyllä jos löytöjä tekee kirpparilta niin hintaa en niin tarkasti katso.

  :) oot nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä puhuinkin lähinnä laadukkaista tuotteista, en välttämättä ketjuliikkeiden vaatteista :D Mutta joka tapauksessa jos tuote on täysin hyvässä kunnossa, ehkäpä jopa käyttämätön - mikset ostaisi tuotetta? Muuten myyjä voi heittää sen aivan hyvän tuotteen roskiin? :( Ja toki kirppareilla kannattaa aina tinkiä ;)

   Kiitos :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja todella tyylikäs asu! Tosi inspaava postaus:-)♥!

  VastaaPoista
 4. noi kengät on ihan jumalaisen upeat ja niin olet sinäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Jalat näyttää niin upeilta noissa ;) ja kiitos kiitos!

   Poista
 5. sulla on kyllä niin täydelliset kasvot, kai sä jo kohta oot jonkun mallitoimiston listoilla? ja ite muuten mietin oikeastaan lähes AINA tuon vikan lauseen kautta, että ostanko jotain kirpparilta vai en!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no kiitos :) ja edelleenkin multa puuttu se melkeen 20cm että mihinkään listoille pääsisi :D
   Tosi hyvä hei! Mäkin yritän aina muistaa sitä itselleni hokea ;)

   Poista
 6. vau! en tajua miten saat KAIKEN näyttämään niin hyvältä :)
  ihan sairaan makeet hiukset♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä uskallan epäillä, että ihan kaiken saisin hyvältä näyttämään. Mutta kiitos paljon kuitenkin :)
   Kuvauksissa mulle laitettiin tuollaiset ubeat kiharat ;) Olisin halunnut niitä pitää pidempääkin, mutta oli pakko pestä pois.. pöh :(

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.