Victoria's Secret BRA

11. lokakuuta 2014

Photos by Nadi Hammouda

Lontoon matkallani yksi kauppa jossa oli aivan pakko pyörähtää oli tietenkin Victoria's Secret. En odottanut kaupalta paljoa mitään. Ajattelin sen olevan vain liian hehkutettu ketjukauppa. Mutta toisin oli. Heti kuin astuin kauppaan ja palvelu pelasi niin kyllä tuli hymy huulille! Puhumattakaan ihanista alusvaatteista. Sisäinen alusvaatefriikkini heräsi eloon.

In London I visited Victoria's Secret for the first time ever. I've only heard from this fabulous lingerie store but I didn't expect a lot from it. But when I walked into that store I changed my mind immediately! Customer service was soooo good and those beautiful bra's and everything, I just loved it! 

8 kommenttia

 1. Ah noi on niiiin ihanat! Rakastan kans niitä mun omiani. Ja se palvelu oli niin täydellistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Miksei tollasii kauppoi oo suomes :'(

   Poista
 2. Onpa kauniit. Minkälaisten vaatteiden kanssa suunittelit että yhdistät? Jääkö pitsi piiloon vai saako näkyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No poolopaitojen kanssa ne jää piiloon mutta jonkun v-aukkosen paidan kanssa aattelin kokeilla, että jää makeesti näkyviin ;)

   Poista
 3. miksi sulla on ihan jokaisessa kuvassa tuo ylimielinen ''mallin'' ilme ja suu auki? kyllähän kyseinen ilme joissakin kuvissa tuo nätisti sun kasvonpiirteitä esiin, mutta hymyileminen antais susta paljon inhimillisemmän vaikutelman. miksi asukuvienkin täytyy olla niin luonnottomia, koska niissä tuskin haet niin kovasti vaikutelmaa itsestäsi mallina? etkai kuitenkaan oikeasti ole nuin vakavana jatkuvasti?

  joskus aikoinaan sulla oli postaus, johon olit tietoisesti laittanut itsestäsi nauru/hymy kuvia, ne jäivät pysyvästi mieleeni ja antoivat paremman mielikuvan luonteestasi. tämä mielikuva on kuitenkin hiipunut olemattomiin, koska sua ei tuntemattomat blogin lukijat näe koskaan hymyilemässä ja suoraan sanottuna ajattelen sun olevan koko ajan vaan ylimielisempi. kommentoin tästä siksi, koska tykkään sun blogista hirmuisesti ja haluaisin tätä jatkossakin lukea positiivisella mielellä! toivottavasti näet palautteen rakentavana haukkumisen sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiksan! Kiitos kommentista ja tosiaan osaan kyllä nähdä kommenttisi rakentavana ja ymmärrän todellakin mitä tarkoitat :) En kuitenkaan nää mitään tarvetta tehdä blogiini hymypostauksia vain sen takia, että ihmiset näkisivät että olen inhimillinen. Se ei ole muutenkaan mun blogin tarkotus. En ole mikään lifestyle bloggaaja jonka on todisteltava jatkuvasti, että hei olen inhimillinen kuten me kaikki. Lähinnä blogiini tahdon julkaista valokuvia taiteen puolesta, en sen puolesta että niissä olen minä, inhimillinen bloggaaja moi!

   Itselleni valokuvien perimmäinen tarkoitus on muutenkin luoda visuaalinen elämys, ei todellisuutta. Ja en vain rehellisesti sanottuna vain oikein pidä omasta hymystäni tai hampaistani. Tietenkin jos asuun tai valokuvan konseptiin sopii hymy niin se löytyy kuvasta. Esimerkiksi kuva minusta ja siskostani, molemmat hymyillään siinä ihan reippaasti hampaat irvellään! :D

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.