CU CU CU CURLY

15. toukokuuta 2015

Niinkuin tuossa jo muutama postaus taaksepäin mainitsinkin niin nyt on uusia muutoksia mun tukka rintamalla tiedossa. Pitkän pohdinnan jälkeen, tai oikeastaan pikaisen innostuksen jälkeen päätin ottaa permiksen. Koko ikäni mulla on ollut niin totaalisen piikkisuorat hiukset, että kaipasin jo kipeästi vaihtelua. Kovin suurta afroa en tähän suoraan hiukseeni millään saa, mutta niin suuren kiharapehkon halusin kun vaan mahdollista.

Jo hetken näiden kiharoiden kanssa elämisen jälkeen on kyllä myönnettävä että on näissä ollut totuttelemista. Itse kun olen tottunut hiustenlaittoni olevan vain sitä harjaus ja menoks -tyyppiä. On näissä kiharoissa paljon enemmän työtä. Mutta ei se haittaa, it's worth it!

All my life I have had extremely straight hair. So after long thinking session - or on a whim - I decided to get a perm. Something really really cu cu cu curly! Like Carrie in Sex and the City, hah. So now bye bye straight boring hair and hello messy curly!

2 kommenttia

 1. Siistit! Oon myös miettinyt permistä, mutta vahingoittaako se kauheesti hiuksia?
  Oon mmyös miettinyt näyttäisikö se feikki afrolta... :-D sulla näyttää aika luonnolliselta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) Ei mulla ainakaan tapahtunut yhtään mitään tukalle, ei edes kuivunut. Mutta riippuu hiuksen sen hetkisestä laadusta todella paljon. Kampaajat osaa sanoa tarkemmin. Niitä aineitakin on eri vahvusia ym ja siihen vaikuttaa niin moni asia, että hankala sanoa kenen hiuksia vahingoittaa ja kenen ei..

   Feikiltä vältyttiin tekemällä eri kokosia kiharoita niin tuli natural lookki :) Ja jos sulla on yhtään suomalais tyyppinen tukka niin luultavasti edes minkään afron tekeminen ei onnistu.

   Poista

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.