LITTLE WHITE DETAILS

19. heinäkuuta 2015

Nose cuff & Socks - Asos | Shoes, Skirt, Top & Shirt - Zara | White tattoo chokers - Cyber Shop

Muistan vieläkin sen ajan kun ruokakaupan eteisen masiinasta markoilla ostettu musta tattoo choker oli siistein juttu ikinä. Tuolloin kyseinen koru pysyi kaulassani yöt ja päivät. Joten kun uudelleen törmäsin kyseiseen koruun innostuin heti vähintäänkin yhtä paljon kuin tuolloin pikkutyttönä. Minun oli saatava tuo koru itselleni. Hieman jotan uutta tähän lapsuuden trendiinkin piti lisätä, joten saalistin käsiini tuon valkoisen yksilön.

Toinen asia joka minun oli ehdottomasti kokeiltava oli nenäkoru. Ei suinkaan sellaista pientä söpöä timanttia nenän sivussa. Vaan ihan kunnon sonnirengas. Ennakkoluuloni huusi kauhuissaan että pääni on aivan liian pieni moiselle villitykselle. Kuitenkin korua kokeillessa innostuin ja ennakkoluulot osottautuivat vääriksi.

Who can remember these tattoo chokers from their childhood? Well I do. I remember when I had one in black and I used it all the time. And now once again, I put this white choker on me almost every day. It's just so cool. 
And also I decided to try something I never thought I would - nose cuff. First I thought it would look horrible on me but then.. I just loved it! It's something so different and awesome!

Photos by Juha Markku

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.