SPORT

8. heinäkuuta 2015

Sport Bra - Champion | Leggings - Zara Terez | Sneakers - Nike

Kun tämä tyttö innostuu urheilusta niin mitäs muutakaan siinä sitten mietittäisiin kuin, että mitä laitan päälleni. Noh.. koska Suomen suppeasta valikoimasta ei mitään uutta ja täysin minun tyylistäni treenivaatetusta löytynyt (mitä ei jo jokaisessa fitness lehdessä tai ohjelmassa vilkkuisi) päädyin tilailemaan varustukset jenkkilästä. Löysin tämän aivan ihastuttavan valikoiman Carbon38 nettikaupasta ja tilasin oitis kasan treenivaatteita luokseni. Vaikka näistä suuret riistohintaiset tullimaksut jouduinkin pulittamaan niin on se vaan sen fiiliksen arvosta kun pääsee päheissä kuteissa treenaamaan!

Tästä asusta oikeastaan tuo toppi on ainut jonka löysin suomen pikkuvalikoimista. Ja kuten tavallista, päätin hieman tuodan siihenkin mielenkiintoa ja pyöräytin tuon olkaimien ristin etupuolelle. Se vain näytti niin kovin tylsältä siellä selässä.

I've really started to love working-out.  And of course I need a proper outfit for that. And cause here in Finland we have really poor selection of sportswear I had to order some from abroad. So after some research I found these awesome legging and a lot more beautiful sportswear in this online store Carbon38. Those sport bras were the only thing I found here in Finland, blaah. And as usual I wore that top slightly different than what it was supposed to. That cross is really meant to be in the back - I just thought it was sooo much interested in the front!

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.