WEAR IT TWO WAYS | Classy Blue Dress

30. heinäkuuta 2015


Dress - 2nd hand | Bra - Asos | Shoes - Zara

Joten tässä se nyt on. Tuo edellisellä kerralla arkisessa lookissa esittelemäni, nyt juhlavammassa asussa toimiva sininen mekko. Menee aivan täydestä molemmilla tavoilla puettuna.

Olen vähintäänkin yhtä ihastunut tuohon mekkoon kuin olen sieltä alta vilkkuviin rintsikoihin. Uskon, että huolella valitut ihanat alusvaatteet täydentävät aina lookin. Kuin ihastuttavan erikoiset narut tai herkkä pitsi hieman näkyy asun alta. Tai vaikka eivät näyisivät ollenkaan, se on se fiilis mikä niistä tulee. Tuntee olonsa viimeisen päälle naiseksi. Ja siitä tunteesta minä pidän.

So here it is. That dress I already introduced to you in this everyday look - now used as a bit more sophisticated way. Works perfectly well on both outfits.

As much as I'm hooked on this marvelous dress I am on this kind of beautiful bras. I truly think that perfect underwear completes the look. I just love it when beautiful strap details or delicate lace shows under the outfit like in this look. And even if it doesn't - it just makes me feel good, it makes me feel like a true woman. And I love that feeling


Photos by Jelena Candolin
Edited by me

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.