GREEN

13. syyskuuta 2015Top - Asos | Skirt - Grandma's old | Scarf - 2nd hand

Voi kuin kesä voisi kestää ikuisesti. Se on aina ollut mun suurin voimalähde. Iloa, voimaa, energiaa ja inspiraatiota. Nyt kaikki ovat alkaneet puhumaan syksyn tulosta, mikä on vain askeleen päässä talvesta - mikä ei tosiaan ole se mun juttu. Mun sydän särkyy. En mä tahdo taas pukea koko vaatekaappiani päälle samanaikaisesti vain selvitäkseni pakkasessa, ei ei.. Aurinkoa ja lämpöä ikuisesti mulle, kiitos.

I just hope that summer could last forever. It's my greatest source of inspiration and happiness. Now when everybody is talking about fall - my heart just breaks. I don't want to wear pretty much everything in my closet at the same time just to survive outside.

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.