JUST ME

8. tammikuuta 2016There are so so many photos of me. There are attitude photos, sexy, angry, fashion photos - everything. I can be so versatile and I think so many sides of me had captured in camera. But here is one new side of me: Just me.
I remember this moment, it was so honest and easy. And for me it shows on the photos. It's so important to have the right mood at the right moment. Sometimes it's not about what I give from myself to the camera, it's about how much and what parts of me i'm giving to myself at the moment. To me that's what makes the difference in the photos.

Minulle on kertynyt vuosien aikana monia monia kuvia itsestäni. On niitä asenne kuvia, seksikkäitä, söpöjä, vihaisia, muodikkaita kuvia - onhan näitä. Minussa on niin monta eri puolta ja niistä moni on saatu kuviin vangittua. Näissä kuvissa on yksi uusi puoli: näissä olen minä - Just Me. 
Kuvasimme nämä ystävieni kanssa Italian reissussa ja muistan tilanteen olevan niin rehellinen ja minulle se näkyy myös selvästi kuvista. Se on äärettömän tärkeää olla oikea fiilis oikealla hetkellä. Aina ei ole kyse siitä mitä annan itsestäni kameralle vaan siitä mitä itsestäni annan itselleni sillä hetkellä. Minulle sillä on suurin merkitys kuvassa.

Photos by Fabrizio Foschi

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.