STATEMENT JEWERLY AT IT'S BEST

29. heinäkuuta 2016


Necklace & Shoes - Mango | Shirt & Bag - Zara | Shorts - American Apparel

Honestly, I'm CRAZY about that awesome slightly weird looking red necklace! It's absolutely the best kind on jewelry to me at the moment. I always buy those shiny metallic statement necklaces but they just let me down every time. They are so heavy, uncomfortable and don't even fit my look. I like my everyday jewelry to be big and easy to use. I like that they move with me and don't feel like I'm chained. This red weirdo is the best!

Rehellisesti sanottuna, mä oon aivan hulluna toho punaseen kummallisen ihanaan koruun! Tällä hetkellä se on paras koru mulle. Niin monet kerrat olen erehtynyt ostamaan niitä metallisia isoja statement kaulakoruja - ei toimi, ei mulla. Haluan että koru liikkuu mun mukana eikä saa mua tuntemaan siltä kuin olisin kahlittu. Tämä punainen pallokasa on just täydellinen!

Latest Instagrams

CONTACT

jasmin.valta@hotmail.com

© JAVS. Design by FCD.