Logo.fi

Book Review: Mikko Hyyppönen's Internet

Lue arvostelumme Mikko Hyyppösen teoksesta Internet, joka on kattava opas digitaalisen turvallisuuden ja tietoverkkorikollisuuden maailmaan. Tutustu parhaisiin strategioihin, joilla pysyt turvassa verkossa.

internet-mikko-hyypponen

Mainos

Löydä paras vuokramökki Suomesta seuraavalle lomallesi - Mokkivuokraus.fi


Sisällysluettelo

.

Mikko Hyyppönen Internet: Kattava katsaus

Jos etsit silmiä avaavaa selvitystä internetin parhaista ja huonoimmista puolista, etsi Mikko Hyppösen uusinta kirjaa Internet. Tämä kirja on pakollinen luettava kaikille internetin tulevaisuudesta kiinnostuneille, tekniikan harrastajista yritysjohtajiin ja futuristeihin.

Kattava yleiskatsaus internetiin.

Internet on kattava yleiskatsaus nimensämukaisesti internetiin sen synnystä nykytilaan. Kyberturvallisuuden veteraani Hyppönen tarjoaa syvällisen katsauksen internetin hyviin ja huonoihin puoliin aina pikayhteyksistä järjestäytyneisiin lunnasohjelmajengeihin. Hän tarkastelee myös internetin tulevaisuuden mullistavaa potentiaalia sekä niitä asioita, jotka uhkaavat internetin olemassaoloa; hallituksen valvonta, sensuuri, järjestäytynyt rikollisuus ja muut.

Mukaansatempaavia tarinoita kyberturvallisuuden veteraanilta

Sen lisäksi, että Hypponen tarjoaa oivaltavan katsauksen internetiin, hän jakaa myös mukaansatempaavia tarinoita 30-vuotiselta uraltaan tietoturva-alalla. Lounastauosta Googlella keskusteluihin siitä, miten lainvalvonta- ja tiedustelupalvelut toimivat internetissä, Hyppösen tarinat tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman kyberturvallisuuden maailmaan.

Oivaltavia keskusteluja kyberturvallisuuden polttavimmista kysymyksistä.

Internet käsittelee laajasti myös joitakin kyberturvallisuuden ja teknologian polttavimpia kysymyksiä. Hypponen käsittelee sitä, miten rahasta tuli dataa, mobiilien supertietokoneiden laajamittaisen käytön vaikutuksia sekä sitä, miten internet on muuttanut maailmaa niin hyvässä kuin pahassa.

Pakollinen lukemisto kaikille, jotka ovat kiinnostuneita internetin tulevaisuudesta.

Internet on pakollinen luettava teos kaikille internetin tulevaisuudesta kiinnostuneille. Mukaansatempaavien tarinoidensa, oivaltavien keskustelujensa ja joidenkin kyberturvallisuuden ja teknologian kiireellisimpien kysymysten laajojen käsittelyjen ansiosta tämä kirja ansaitsee varmasti paikkansa kaikkien internetin tulevaisuudesta kiinnostuneiden kirjastoissa. Jos siis kaipaat silmiä avaavaa tutkimusta internetin parhaista ja huonoimmista puolista, hanki kirja Internet jo tänään!

;

©Copyright 2023

www.javs.fi