Logo.fi

Ehdot ja käytännöt

Tervetuloa javs.fi-sivustolle, joka on omistettu tarjoamaan kyberturvallisuustietoa tavalliselle ihmiselle. Käyttämällä verkkosivustoamme sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ja käytäntöjä.

Tietosuojaperiaatteet

Me javs.fi-sivustolla suhtaudumme yksityisyyteesi vakavasti. Emme kerää sinusta mitään henkilökohtaisia tietoja, ellet anna niitä meille vapaaehtoisesti. Kaikkia meille antamiasi tietoja käytetään ainoastaan siihen, että voimme tarjota sinulle pyytämiäsi tietoja ja palveluita. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Vastuuvapauslauseke

Javs.fi-sivuston tiedot on tarkoitettu ainoastaan koulutus- ja informaatiotarkoituksiin. Niitä ei ole tarkoitettu ammatillisiksi tai oikeudellisiksi neuvoiksi, eikä niihin pidä luottaa sellaisina. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että sivustollamme olevat tiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia, mutta emme anna mitään takuita tai vakuutuksia niiden täydellisyydestä tai tarkkuudesta.

Tekijänoikeus

Kaikki javs.fi-sivuston sisältö, mukaan lukien teksti, kuvat ja videot, on suojattu tekijänoikeudella. Sivustomme sisältöä ei saa jäljentää tai levittää ilman kirjallista suostumustamme.

Muutokset ehtoihimme ja käytäntöihimme

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ja käytäntöihin milloin tahansa. Jatkamalla javs.fi-sivuston käyttöä muutosten tekemisen jälkeen hyväksyt uudet ehdot ja käytännöt.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita näistä ehdoista ja käytännöistä tai verkkosivustostamme, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@javs.fi.

;

©Copyright 2023

www.javs.fi