Logo.fi

Vuoden 2023 parhaat salasananhallintaohjelmat

Tutustu vuoden 2023 parhaimpiin salasanojen hallintaohjelmiin, joilla pidät tietosi turvassa. Lue, mitkä ohjelmat tarjoavat parhaan turvallisuuden ja mukavuuden.

ohjelmat

Mainos

Kilpailuta halvin sähköliittymä nopeasti ja luotettavasti - Mokkivuokraus.fiSisällysluettelo

**Salasananhallintaohjelmat ovat yhä tärkeämpiä, jotta tietosi pysyvät turvassa. Koska tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, mikä niistä on sinulle paras. Tässä blogikirjoituksessa luodaan yleiskatsaus viiteen suosituimpaan salasanojen hallintaohjelmaan, LastPass, 1Password, Dashlane, Keeper ja RoboForm, ja selitetään, miksi kukin niistä on hyvä valinta.****.

Salasanojen hallintaohjelmat on suunniteltu auttamaan sinua tallentamaan ja hallitsemaan kaikkien verkkotileidesi salasanoja. Käyttämällä salasanahallintaohjelmaa voit helposti luoda ja tallentaa turvallisia salasanoja kaikille tileillesi, mikä auttaa suojaamaan sinua hakkereita ja identiteettivarkauksia vastaan. LastPass, 1Password, Dashlane, Keeper ja RoboForm ovat joitakin suosituimpia saatavilla olevia salasanojen hallintaohjelmia.

LastPass on ilmainen salasanahallintaohjelma, joka tallentaa kaikki salasanasi salattuun holviin. Se tarjoaa myös kaksitekijätodennuksen, joka lisää tilillesi lisäturvaa. 1Password on maksullinen salasanahallintaohjelma, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten salasanojen jakamisen, salasanojen tarkastuksen ja turvalliset muistiinpanot. Dashlane on ilmainen salasanahallintaohjelma, joka tarjoaa turvallisen digitaalisen lompakon luottokorttien, pankkitilien ja muiden arkaluonteisten tietojen tallentamiseen. Keeper on maksullinen salasanahallintaohjelma, joka tarjoaa turvallisen salasanaholvin ja rajoittamattoman määrän salasanoja. RoboForm on maksullinen salasanahallintaohjelma, joka tarjoaa monitekijätodennuksen ja turvallisen digitaalisen lompakon.

Johdatus salasanojen hallintaohjelmiin

Nykymaailmassa on yhä tärkeämpää suojella verkkotilejämme ja -tietojamme pahansuovilta toimijoilta. Salasanojen hallintaohjelmat ovat hyvä tapa varmistaa, että salasanasi ja muut arkaluonteiset tietosi ovat turvassa. Tässä artikkelissa käsitellään, mitä salasanojen hallintaohjelmat ovat, miten ne toimivat ja miksi ne ovat tärkeitä.

Mikä on salasanojen hallintaohjelma?

Salasanojen hallintaohjelma on ohjelmistosovellus, joka tallentaa ja hallinnoi käyttäjien salasanoja ja muita arkaluonteisia tietoja. Se on suunniteltu helpottamaan salasanojen muistamista ja hallintaa sekä suojaamaan niitä luvattomalta käytöltä. Ohjelma tallentaa yleensä käyttäjän salasanat salatussa muodossa, jolloin hyökkääjän on vaikea päästä käsiksi tietoihin.

Miten salasanojen hallintaohjelmat toimivat?

Salasanojen hallintaohjelmat toimivat tallentamalla käyttäjän salasanat salatussa muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että salasanoja ei tallenneta tavallisena tekstinä vaan vaikeasti purettavassa muodossa. Ohjelma sisältää tyypillisesti myös ominaisuuksia, kuten salasanojen luomisen, salasanojen voimassaolon päättymisen ja kaksitekijätodennuksen.

Miksi salasanojen hallintaohjelmat ovat tärkeitä?

Salasanojen hallintaohjelmat ovat tärkeitä useista syistä. Ensinnäkin ne helpottavat salasanojen muistamista ja hallintaa sekä suojaavat niitä luvattomalta käytöltä. Toiseksi ne voivat auttaa estämään tietomurtoja, koska salasanat tallennetaan salatussa muodossa, jota on vaikea purkaa. Lisäksi ne voivat auttaa suojautumaan phishing-hyökkäyksiltä, sillä käyttäjät eivät todennäköisesti anna salasanojaan, jos ne on tallennettu salatussa muodossa.

Mitä hyötyä salasanojen hallintaohjelman käytöstä on?

Salasanojen hallintaohjelman käytöstä on useita etuja. Ensinnäkin se helpottaa salasanojen muistamista ja hallintaa sekä suojaa niitä luvattomalta käytöltä. Toiseksi se voi auttaa suojautumaan tietomurroilta, koska salasanat tallennetaan salatussa muodossa, jota on vaikea purkaa. Lisäksi se voi auttaa suojautumaan phishing-hyökkäyksiltä, koska käyttäjät eivät todennäköisesti anna salasanojaan, jos ne on tallennettu salatussa muodossa.

Mitkä ovat salasanojen hallintaohjelman käytön haitat?

Vaikka salasanojen hallintaohjelmista voi olla hyötyä, niiden käytössä on myös joitakin haittoja. Ensinnäkin ne voivat olla kalliita, sillä jotkin ohjelmat edellyttävät tilausmaksua. Toiseksi niiden käyttö voi olla hankalaa, sillä jotkin ohjelmat edellyttävät tietynlaista teknistä osaamista. Lisäksi ne voivat olla alttiita hyökkäyksille, sillä hyökkääjä voi päästä käsiksi salattuihin salasanoihin, jos hän pystyy murtamaan salauksen.

Johtopäätös

Salasanojen hallintaohjelmat ovat hyvä tapa varmistaa, että salasanasi ja muut arkaluonteiset tietosi ovat turvassa. Ne helpottavat salasanojen muistamista ja hallintaa sekä suojaavat niitä luvattomalta käytöltä. Ne voivat myös auttaa suojautumaan tietomurroilta ja phishing-hyökkäyksiltä. Ne voivat kuitenkin olla kalliita, vaikeita käyttää ja alttiita hyökkäyksille.

On tärkeää pohtia salasanojen hallintaohjelman käytön hyötyjä ja haittoja ennen kuin päätät, haluatko käyttää sitä vai et. Lisätietoja tietomurroista ja yrityksesi suojaamisesta saat lue lisää nyt.

Top 5 salasananhallintaohjelmaa

Nykypäivän digitaaliaikana on yhä tärkeämpää varmistaa, että verkkotilit ja -tiedot ovat turvassa. Salasanojen hallintaohjelmat ovat hyvä tapa varmistaa, että salasanasi ovat sekä turvallisia että helposti hallittavia. Tässä on 5 parasta nykyisin saatavilla olevaa salasanojen hallintaohjelmaa.

LastPass

LastPass on yksi suosituimmista nykyisin saatavilla olevista salasanojen hallintaratkaisuista, joka tarjoaa edullisia suunnitelmia sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tässä katsauksessa tarkastelemme tarkkaan LastPassin tarjoamia ominaisuuksia ja toimenpiteitä, joilla varmistetaan, että salasanasi pysyvät turvallisina.

Plussaa

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Monitekijätodennus
 • Tallentaa rajattomasti salasanoja
 • Turvallinen salasanojen jakaminen
 • Saatavana ilmainen paketti

Miinukset

 • Ajoittaiset viiveet ja häiriöt käytössä
 • Tuki ei ole loistavaa
 • Tietokannan tuonti ei ole intuitiivista
 • Ilmainen versio rajoittuu yhteen laitteeseen

Hinnoittelu

LastPass tarjoaa sekä yhden käyttäjän että perheen paketteja, ja ilmaisella paketilla voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja, jotka voidaan täyttää automaattisesti, kun käyt asiaan liittyvällä verkkosivustolla. Yhden käyttäjän Premium-paketti maksaa 3 dollaria kuukaudessa, ja sen avulla voit synkronoida salasanaholvisi kaikkiin laitteisiisi. Families-paketti maksaa 4 euroa kuukaudessa, ja siinä on enintään kuusi käyttäjää.

Saatavilla on myös yrityssuunnitelmia, joista Teams-suunnitelma maksaa 4 euroa käyttäjältä kuukaudessa ja LastPass Business -suunnitelma 6 euroa käyttäjältä kuukaudessa. Kaikki LastPassin yrityspaketit sisältävät järjestelmänvalvojan konsolin, salasanaholvin jokaiselle työntekijälle, salasanageneraattorin, salasanojen tallennus- ja automaattisen täyttötoiminnon, jaetut kansiot, pimeän verkon seurannan sekä tavalliset kaksitekijä- ja MFA-vaihtoehdot.

Laitteiden yhteensopivuus ja selainliitännäiset

LastPass tarjoaa laajennuksia useimpiin selaimiin, kuten Google Chromeen, Apple Safariin, Microsoft Edgeen, Mozilla Firefoxiin ja Operaan. LastPass-sovelluksia on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-mobiililaitteille.

Tietoturva

LastPass käyttää AES 256-bittistä salausta PBKDF2 SHA-256:llasalasanaholvin suojaamiseen. LastPass käyttää myös paikallista salausta laitetasolla, mikä tarkoittaa, että pääsalasanasi ja avaimet, joita käytetään sekä salaamiseen että salauksen purkamiseen, eivät ole edes LastPassin henkilökunnan saatavilla.

Käytettävissä on myös monitekijätodennus, jossa on vaihtoehtoja, kuten tekstiviestikoodit, sormenjälkivarmennus tai yhden napautuksen mobiili-ilmoitukset.

Muut edut

LastPass tarjoaa asiakastukea online-apukeskuksen ja -yhteisön, Twitterin ja verkkokeskustelun kautta. LastPassin asiakaspalvelutiimin sähköpostituki on saatavilla Premium- ja Families-paketeille. Business-paketin jäsenille osoitetaan asiakaspalvelupäällikkö, joka tarjoaa henkilökohtaista tukea.

Sopiiko LastPass sinulle tai yrityksellesi?

LastPass on erinomainen valinta yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka etsivät turvallista ja käyttäjäystävällistä salasanojen hallintaratkaisua. Laaja valikoima ominaisuuksia, edulliset hinnoittelusuunnitelmat ja vankat turvatoimet tekevät LastPassista loistavan valinnan kaikille, jotka haluavat pitää salasanansa turvassa.

Jos siis etsit luotettavaa ja turvallista salasanojen hallintaratkaisua, LastPass on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Kokeile sitä jo tänään ja näe itse, miksi LastPass on yksi suosituimmista salasanojen hallintaratkaisuista.

1Password

1Password on kattava salasanahallintaohjelma, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pitämään tietosi turvassa. Se toimii kaikilla alustoilla ja laitteilla, se on helppo ottaa käyttöön ja sen avulla voit luoda useita salasanaholveja. Kaksitekijätodennuksen (2FA), automaattisen tallentamisen ja automaattisen täyttämisen ominaisuuksien ansiosta 1Password on loistava valinta sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön.

Turvallisuus

1Password käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka on sama salaus, jota pankit ja hallitukset käyttävät kaikkialla maailmassa. Salasanasi ovat turvassa, ja todennäköisyys sille, että joku yrittää murtautua tilillesi, on erittäin pieni. Pääsalasana, jonka saat käyttöönoton yhteydessä, on 34-merkkinen salainen avain, joka on suojattu SRP-salasanalla (Secure Remote Password). Voit myös hakea pääavaimen Window Hello -ohjelmalla, jolla pääset sovelluksiin käsiksi biometristen tunnisteiden avulla.

Holvi-järjestelmä

Jokainen 1Password-tili on jaettu holveihin, jotka muodostavat profiilisi arkistointijärjestelmän. Voit luoda holvin lomakkeille, salasanoille, suojatuille asiakirjoille, luottokorteille ja muulle. Näin voit järjestää arkaluonteiset tietosi ja sallia silti pääsyn tiettyihin tietoihin tarpeen mukaan. Perhe- ja yrityspaketeissa voit määrittää kullekin holville omat jakamisasetukset muiden käyttäjien kanssa.

Matkustustila

Kun matkustat tiettyjen rajojen yli, jotkut tulliviranomaiset saattavat pyytää pääsyä laitteeseesi. Travel Mode -tilassa voit valita, mihin holveihin nämä virkamiehet pääsevät käsiksi. Sinun tarvitsee vain valita tietyt holvit, jotka ovat turvallisia matkustettaessa, ja toiset, jotka eivät ole. Tämä toimii myös lisäkerroksena tietojesi suojaamiseksi, jos laitteesi varastetaan matkalla.

Watchtower

Watchtower ilmoittaa sinulle, jos salasanasi ovat heikkoja, niitä käytetään uudelleen, ne ovat alttiita hyökkäyksille tai ne ovat vaarantuneet tietomurron yhteydessä. Se ilmoittaa myös, jos tallennettujen asiakirjojen (kuten passin tai ajokortin) voimassaoloaika lähestyy. Luottokorttitietojen kohdalla tämä voi olla erittäin hyödyllistä, kun haluat vaihtaa verkkokauppatilisi tietoja.

Yksityisyyskortit

Työskennellessäsi kolmannen osapuolen sovelluksen Privacy kanssa voit perustaa Privacy Cards -kortteja, jotka ovat virtuaalisia maksukortteja, jotka piilottavat korttisi tiedot, kun teet verkko-ostoksia. Tämä on saatavilla vain yhdysvaltalaisille tilaajille. Tämän sovelluksen avulla voit olla varma, ettei kukaan voi käyttää korttisi tietoja, jos myyjä, jonka kautta olet ostanut jotain, joutuu vaaraan.

Leikepöydän vaihtoehdot

Voit asettaa ajastimen, joka tyhjentää leikepöydät automaattisesti, jolloin voit helposti varmistaa, että leikepöydän sisältö tyhjennetään mahdollisimman pian.

1Password X

1Password X on selainlaajennus, joka tarjoaa täyden ohjelmistokäytettävyyden valitsemassasi selaimessa. Se on erittäin helppokäyttöinen ja tekee automaattisesta täyttämisestä ja automaattisesta tallentamisesta helppoa. Mukana on myös integroitu salasanageneraattori, joka luo ainutlaatuisen koodin, joka tallennetaan holviin välittömästi. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä 2FA ja voit etsiä holvisi selaimesta ilman, että sinun tarvitsee avata erillistä ohjelmaa.

Hinnoittelu

1Password-palvelun perustason paketti alkaa 2,99 dollarista kuukaudessa, ja se laskutetaan vuosittain. Tarjolla on ilmainen 14 päivän kokeilujakso, jonka avulla voit kokeilla, sopiiko tämä salasanahallinta tarpeisiisi. Henkilökohtaisella tilillä saat rajattomasti salasanoja, 1 Gt asiakirjojen tallennustilaa, 24/7-sähköpostituen, 365 päivän kohdehistorian, Travel Mode -tilan ja 2FA:n 35,88 dollarilla vuodessa.

Plussaa

 • Helppo käyttää
 • Turvallinen salaus
 • Useita holveja
 • Matkustustila
 • Vartiotornin turvatarkastus
 • Yksityisyyskortit
 • Leikepöydän asetukset
 • 1Password X
 • Edullinen hinnoittelu

Miinukset

 • Ei kertakirjautumisvaihtoehtoa
 • Ei puhelintukea
 • 1Password X ohjaa uudelleen, kun yrität käyttää tiettyjä ominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan 1Password on erinomainen valinta sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön. Se on helppokäyttöinen, siinä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, eikä sen hinta riko pankkia. Jos etsit kattavaa salasanahallintaohjelmaa, 1Password on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Mikset kokeilisi sitä jo tänään?

Dashlane

Dashlane: Dashlane: Kattava katsaus

Dashlane on suosittu salasanahallintaohjelma, joka auttaa sinua pitämään henkilökohtaiset ja yritystietosi turvassa, kun olet verkossa. Dashlane on loistava valinta niille, jotka etsivät turvallista salasanahallintaa, sillä siinä on päästä päähän ulottuva AES-256-salaus, nollatietoarkkitehtuuri ja kaksitekijätodennus. Tässä arvostelussa käsittelemme Dashlanen ominaisuuksia, hinnoittelua, hyviä ja huonoja puolia.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Dashlane tarjoaa neljä henkilökohtaista/perhesuunnitelmaa ja kaksi yrityssuunnitelmaa. Ilmainen suunnitelma on rajoitettu, mutta se vastaa ominaisuuksiltaan muiden helppokäyttöisten salasanahallintaohjelmien tarjoamia ilmaisia suunnitelmia. Premium-suunnitelma maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa ja perhesuunnitelma 7,49 dollaria kuukaudessa. Voit säästää jopa 20 % suunnitelmista ostamalla vuositilauksen.

Organisaatioille tarkoitettu Team-suunnitelma maksaa 5 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, laskutetaan vuosittain, ja Business-suunnitelma maksaa 8 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, laskutetaan vuosittain. Molemmat suunnitelmat sisältävät kaikki henkilökohtaisissa suunnitelmissa tarjotut pääominaisuudet sekä hyödyllisiä työkaluja tiimien hallintaan työympäristössä.

Tuetut alustat

Dashlane lopetti sovelluksensa Windowsille ja macOS:lle tammikuussa 2022. Yhtiö siirtyy web-first-kokemukseen, ja kaikkien käyttäjien on alettava käyttää Dashlane-tiliään Chrome-, Firefox-, Edge- tai Chromium-laajennuksen kautta. Safari-käyttäjien on ladattava uusi Dashlane-sovellus Safarille. Mobiilisovellukset iOS:lle ja Androidille eivät muutu.

Tietoturva

Dashlane käyttää nollatietoarkkitehtuuria, joka takaa, että vain sinä tiedät, mitä salasanaholvissasi on; tietosi eivät näy edes Dashlanen työntekijöille. AES-256-salaus, joka on tietoturvan kultainen standardi, pitää kirjautumistietosi ja salasanasi turvassa. Kahden tekijän todennus takaa turvallisen kirjautumiskokemuksen; Dashlane on yhteensopiva parhaiden mobiiliautentikointisovellusten, kuten Google Authenticatorin, kanssa ja tukee myös Universal 2nd Factor (U2F) -turvaavaimia.

Kaikkiin maksullisiin Dashlane-tileihin sisältyy virtuaalinen yksityisverkko (VPN), joka tarjoaa turvallisemman selauskokemuksen. Maksulliset paketit sisältävät myös pimeän verkon seurantapalvelut, jotka hälyttävät, jos sähköpostiisi liittyviä henkilökohtaisia tietoja ilmestyy pimeään verkkoon. Henkilökohtaiset turvallisuushälytykset varoittavat sinua, jos alustalle tallentamasi tili joutuu tunnetun tietoturvaloukkauksen kohteeksi.

Asiakastuki

Dashlane tarjoaa asiakastukea laajan online-tietopankin, sähköpostin, live-chatin, Twitterin ja Redditin kautta. Live-tuen aukioloajat ovat klo 9.00-18.00 ET, maanantaista perjantaihin. Kaiken kaikkiaan Dashlane saa käyttäjiltä hyviä arvosanoja oikea-aikaisesta ja avuliaasta tuesta.

Kokeile ilmaiseksi

Dashlane tarjoaa myös 30 päivän rahanpalautustakuun henkilökohtaisille ja perhesuunnitelmille, mutta ei yrityssuunnitelmille. Voit silti testata yrityssuunnitelmia riskittömästi enintään 500 työntekijän osalta Dashlanen 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

Miten Dashlane pärjää

Dashlane sijoittui vuoden 2023 vertailussamme luotettavimmaksi salasanahallinnaksi. Se on käyttäjäystävällinen ratkaisu, joka tarjoaa samat huippuominaisuudet kuin muutkin suositut salasanahallintaohjelmat. Dashlanen suurin haittapuoli on sen korkeat yrityspakettihinnat; maksat Dashlanesta 2-3 euroa enemmän käyttäjää kohden kuukaudessa kuin LastPassista ja Bitwardenista. Tämä ei ehkä kuulosta paljolta, mutta se voi todella kasvaa ajan mittaan, varsinkin jos sinulla on suuri tiimi.

Plussaa

 • Kahden tekijän todennus (2FA)
 • Saatavana ilmainen paketti
 • Biometrinen tilin palautusmahdollisuus
 • Pimeän verkon valvonta
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu henkilökohtaisille ja perhepaketeille.

Miinukset

 • Rajoitetut toiminnot ilmaisissa ja alemman tason suunnitelmissa
 • Suosittuja vaihtoehtoja kalliimpi
 • Rajoitetut live-chat-tuen aukioloajat
 • Automaattinen sisäänkirjautuminen voi olla virheellinen

Sopiiko Dashlane sinulle tai yrityksellesi?

Dashlane on hyvä valinta perheille, joissa on enintään kuusi käyttäjää. Dashlane on myös tehokas ratkaisu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat saumatonta käyttöönottoa, täytäntöönpanokelpoisia käytäntöasetuksia ja kehittynyttä tilien valvontaa ja raportointia.

Jos etsit turvallista salasanojen hallintaa, Dashlane on erinomainen vaihtoehto. Kattavien ominaisuuksiensa, kilpailukykyisen hinnoittelun ja erinomaisen asiakastuen ansiosta Dashlane on erinomainen valinta yksityishenkilöille, perheille ja yrityksille. Kokeile Dashlanea jo tänään ja näe itse, miksi se on yksi markkinoiden parhaista salasanojen hallitsijoista.

Keeper

Keeper on turvallinen salasanahallintaohjelma, joka ottaa kirjautumisesi ja tiedostojesi turvallisuuden vakavasti monikerroksisilla turvaominaisuuksillaan. Se läpäisee useita kolmannen osapuolen auditointeja kuluttajien luottamuksen varmistamiseksi, mukaan lukien Service Organization Control 2 (SOC 2) -auditointi (AICPA:n kehittämä) ja Privacy Shield Frameworks, jota Yhdysvaltain ja Euroopan yritykset käyttävät tietosuojaan.

Plussaa

Keeper tarjoaa paljon vastinetta kustannuksiinsa nähden, joten se on hyvä salasanahallinta yksityishenkilöille, perheille tai yrityksille. Se tarjoaa täydellisen ilmaisen kokeiluversion ja ilmaisen paketin, joten voit kokeilla sitä ensin varmistaaksesi, että se sopii sinulle.

Keeper käyttää päästä päähän -salausta, joten kirjautumisesi ja salasanasi ovat aina salattuja. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei pääse käsiksi tekstipohjaisiin kopioihin tiedoistasi, eivät edes Keeperin työntekijät. Monitekijätodennus, joka edellyttää biometristä kirjautumista tai fyysistä tunnusta, voi pitää sinut turvassa, vaikka Keeperissä tapahtuisi tietomurto.

Keeper tarjoaa myös useita muita ominaisuuksia kuin salasanojen tallennuksen, kuten salasanojen luomisen, automaattisen täyttämisen lomakkeet, tietueiden jakamisen, tiedostojen tallentamisen, suojatun viestinvälityksen, hätäyhteyden ja pimeän verkon valvonnan.

Miinukset

Keeperin ominaisuudet eivät aina toimi odotetulla tavalla. KeeperChat-sovellus voi olla hieman buginen, ja käyttäjät ovat raportoineet kaatumisia, jäätymisiä ja joskus yksinkertaisesti käynnistymättömyyttä.

Jotta Keeperin monista ominaisuuksista saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti, kustannukset voivat nousta kaikkien lisävarusteiden myötä. Lisäksi ei ole aina selvää, milloin jokin ominaisuuslisä on opt-in- tai opt-out-lisä, joten useat käyttäjäarviot osoittavat turhautumista odotettua suurempaan laskuun.

Lisäksi, jos käytät Keeperin ilmaisversiota etkä kirjaudu sisään 12 kuukauden kuluessa tilisi avaamisesta, se saatetaan sulkea, eikä sinulla ole pääsyä salasanoihisi tai tiedostoihisi. Jos sinulla on maksullinen tili etkä ole tyytyväinen palveluun, voit peruuttaa tilisi, mutta Keeper ei tarjoa hyvityksiä.

Johtopäätös

Keeper on turvallinen salasanahallintaohjelma, joka ottaa kirjautumistunnusten ja tiedostojen turvallisuuden vakavasti monikerroksisilla suojausominaisuuksillaan. Se tarjoaa monia muitakin ominaisuuksia kuin salasanojen tallentamisen, kuten salasanojen luomisen, automaattisen täyttämisen lomakkeet, tietueiden jakamisen, tiedostojen tallentamisen, turvallisen viestinvälityksen, hätäyhteyden ja pimeän verkon valvonnan.

Keeper on suhteellisen kallis, mutta hieman edullisempi kuin huippukilpailija Dashlane. Jos haluat kuitenkin saada Keeperin monista ominaisuuksista kaiken irti, kustannukset saattavat nousta kaikkien lisäominaisuuksien myötä. Lisäksi ei ole aina selvää, milloin jokin lisäominaisuus on opt-in- tai opt-out-ominaisuus, joten useat käyttäjäarvostelut osoittavat turhautumista odotettua korkeampaan laskuun.

Jos etsit turvallista salasanahallintaohjelmaa, joka tarjoaa useita ominaisuuksia, Keeper voi olla oikea valinta sinulle. Mikset kokeilisi sitä itse ja katso, vastaako se tarpeitasi? Kokeile Keeper-salasanahallintaa nyt.

RoboForm

RoboForm on salasanahallintaohjelma, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, kuten kaksitekijätodennuksen, salasanojen jakamisen ja automaattisen lomakkeiden täyttämisen. Siitä on myös ilmainen versio, joka sopii niille, jotka eivät tarvitse kehittyneempiä ominaisuuksia. RoboForm tarjoaa myös premium-version, joka tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten turvallisen asiakirjojen tallennuksen ja matkustustilan.

Kaiken kaikkiaan nämä viisi parasta salasanojen hallintaohjelmaa ovat paras tapa varmistaa, että salasanasi ovat turvallisia ja helposti hallittavissa. Ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten kaksitekijätodennuksen, salasanojen jakamisen ja automaattisen lomakkeiden täyttämisen. Niistä on myös ilmaisia ja premium-versioita, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä salasanojen hallintaohjelmista

Salasanojen hallintaohjelmat ovat yhä suositumpia, koska niiden avulla salasanoja voidaan tallentaa ja hallita turvallisesti ja kätevästi. Tässä artikkelissa vastataan joihinkin salasanojen hallintaohjelmia koskeviin yleisimpiin kysymyksiin, kuten hinnoitteluun, yhteensopivuuteen, tietoturvaongelmiin ja helppokäyttöisyyteen.

Hinnoittelu

Salasanojen hallintaohjelmien kustannukset voivat vaihdella suuresti tarjottujen ominaisuuksien ja palvelujen mukaan. Yleensä useimmat ohjelmat tarjoavat ilmaisen version, jossa on perusominaisuudet, sekä maksullisia versioita, joissa on lisäominaisuuksia. Jotkin ohjelmat tarjoavat esimerkiksi lisää tallennustilaa, salasanojen jakamista ja kaksitekijätodennusta.

Yhteensopivuus

Useimmat salasanojen hallintaohjelmat ovat yhteensopivia monenlaisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa. Jotkin ohjelmat ovat jopa saatavilla selainlaajennuksina, jolloin käyttäjät voivat käyttää salasanojaan mistä tahansa laitteesta, jossa on internetyhteys.

Turvallisuusongelmat

Salasanojen hallintaohjelmat on suunniteltu turvallisiksi, mutta joitakin turvallisuusongelmia on silti otettava huomioon. Käyttäjien on esimerkiksi varmistettava, että heidän pääsalasanansa on vahva ja ainutlaatuinen ja että he eivät jaa salasanojaan kenenkään muun kanssa. Lisäksi käyttäjien tulisi varmistaa, että salasanahallintaohjelma on ajan tasalla uusimpien tietoturvakorjausten kanssa.

Helppokäyttöisyys

Salasanojen hallintaohjelmat on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niissä on intuitiiviset käyttöliittymät ja hyödylliset opetusohjelmat. Useimmat ohjelmat tarjoavat myös erilaisia ominaisuuksia, jotka helpottavat salasanojen hallintaa, kuten automaattinen täyttö ja salasanageneraattorit.

Johtopäätös

Salasanojen hallintaohjelmat ovat erinomainen tapa tallentaa ja hallita salasanoja turvallisesti ja kätevästi. Ne ovat yleensä edullisia, yhteensopivia monenlaisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Jos haluat lisätietoja internetin käytön turvaamisesta, lue Kymmenen vinkkiä internetin käytön turvaamiseen.

Parhaan salasananhallintaohjelman valinta tarpeisiisi sopivaksi

Kun haluat pitää verkkotilisi turvassa, salasanojen hallintaohjelmisto on tärkeä työkalu. Tarjolla on niin paljon ohjelmia, että voi olla vaikeaa valita paras ohjelma tarpeisiisi. Oikean päätöksen tekemiseksi on tärkeää tehdä tutkimusta ja vertailla kunkin ohjelman ominaisuuksia.

Ennen kuin aloitat, kannattaa lukea käyttäjien arvosteluja ja katsoa, mitä muilla on sanottavaa eri ohjelmista. Näin voit saada käsityksen siitä, mitkä ohjelmat ovat suosituimpia ja missä on parhaat ominaisuudet. Kannattaa myös etsiä ohjelmien kokeiluversioita, jotta voit kokeilla niitä ennen kuin sitoudut ostamaan yhden ohjelman.

Kun olet karsinut mahdollisten ohjelmien luettelon, on aika tehdä ominaisuuksien vertailu. Tutustu kunkin ohjelman tarjoamiin ominaisuuksiin ja päätä, mitkä niistä ovat sinulle tärkeimpiä. Joissakin ohjelmissa on enemmän ominaisuuksia kuin toisissa, joten on tärkeää löytää ohjelma, joka vastaa tarpeitasi.

Lopuksi on hyvä tarkistaa Tom's Guide, joka suosittelee parhaita salasananhallintaohjelmia. He ovat tehneet laajaa tutkimusta ja testanneet eri ohjelmia auttaakseen sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että parhaan salasananhallintaohjelman valitseminen tarpeisiisi edellyttää tutkimusta ja huolellista harkintaa. Lue käyttäjien arvosteluja, kokeile kokeiluversioita ja vertaile kunkin ohjelman ominaisuuksia. Tutustu lopuksi Tom's Guiden suosituksiin parhaista ohjelmista. Oikean tutkimuksen ja vertailun avulla voit löytää tarpeisiisi täydellisen salasanojen hallintaohjelman.

;

©Copyright 2023

www.javs.fi